Είμαστε ανεξάρτητα διαγνωστικά ιατρεία (βιοπαθολογικά-μικροβιολογικά, ακτινολογικά και κυτταρολογικά) τα οποία λειτουργούν με σαφείς και συγκεκριμένες προδιαγραφές, παρέχοντας εξελιγμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής διαγνωστικής αξίας.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε διαδικτυακά, μέσω του vriskodiagnostiko, και να ενημερωθείτε για την εμπειρία μας, τις ειδικεύσεις που διαθέτουμε, το σύστημα διασφάλισης ποιότητας που τηρούμε για τα εργαστήρια μας, τις εξετάσεις που εκτελούμε, τις προτάσεις μας επάνω στην εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση και τη δυνατότητα να κλείσετε μαζί μας on line ραντεβού.

Είμαστε τα ιατρεία που βρίσκονται δίπλα σας και έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας, για να το κάνουμε αυτό γνωστό σε εσάς.

Είμαστε τα ιατρεία που πιστεύουν στην προσωπική επαφή του ιατρού με τον εξεταζόμενο και όχι σε ένα απρόσωπο αποτέλεσμα, καθώς θεωρούμε ότι μόνον με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην επιτυχή πρόληψη και την επιτάχυνση της θεραπείας σας.

Και τέλος, είμαστε τα ιατρεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και σπάνια και εξειδικευμένα περιστατικά (π.χ. μοριακής γενετικής)  

Ευχόμαστε η σελίδα αυτή να αποτελέσει μία πύλη εύκολης πρόσβασης στο ιατρείο μας, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε και από κοντά!