• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Η Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος Θεοδώρα Τουλκερίδου, που διατηρεί το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΒΙΟ-ΙΑΤΡΙΚΟ - ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ Π ΘΕΟΔΩΡΑ στο Ρέθυμνο, είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου «Sapienza» της Ρώμης (Sapienza University di Roma).

  Πραγματοποίησε διπλωματική εργασία με τίτλο 'Λοιμώδη Νοσήματα και HPV virus' και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων Μικροβιολογίας και Βιοπαθολογίας, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

  Ειδικεύθηκε στη Μικροβιολογία και στην Κλινική Βιοπαθολογία, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και διετέλεσε επί 15ετίας Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος της Γενικής Κλινικής Ρεθύμνου 'ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ'.

  Διατηρεί ιδιωτικό Μικροβιολογικό - Βιοπαθολογικό Ιατρείο, από το 2013 (σύμβαση με ΕΟΠΥΥ), με τα ακόλουθα τμήματα: Βιοχημικό, Αιματολογικό, Ανοσολογικό Τμήμα, Τμήμα Καλλιεργειών, όπου και πραγματοποιούνται εξιδεικευμένες εξετάσεις όπως: Σπερμοδιάγραμμα, Εξετάσεις Λοιμωδών και Σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, Προγεννητικός Έλεγχος και Υποβοηθούμενη Γονιμοποίηση και Εξετάσεις Μοριακής Βιολογίας (PCR).

 • Μedisyn Quality System

  medisyn quality system Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας και Αιματολογίας
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  αιμοληψία κατ’ οίκον με ραντεβού,

  παιδική αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ

Επωνυμία

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΟ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Τουλκερίδου Θεοδώρα

Διεύθυνση

Στυλιανού Δημητρακάκη 31, Ρέθυμνο

Τηλέφωνο

2831042202

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00-15:00, Απογεύματα 18:00 - 20:00 εκτός Τετάρτης

logo-toulkeridou.jpg