• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  ο ιδιωτικό ιατρείο του ιατρού μικροβιολόγου βιοπαθολόγου Νίκου Παπαδημητρίου λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πόλη της Άρτας.
  Σαν Συστεγασμένα Εργαστήρια Βιοπαθολογίας Άρτας μαζί με με την ιατρό μικροβιολόγο βιοπαθαλόγο Ελένη Πίτσιλη Παπαδημητρίου ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2004 και συνεχίζουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ασθενή από την προσέλευση του έως την ολόκληρωση και την παράδοση των εξετάσεων.
  Η ιατρική ομάδα μας αποτελείται από από έμπειρους ιατρούς μικροβιολόγους – βιοπαθολόγους και στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό.
  Τα εργαστήρια μας λειτουργούν σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα τυποποίησης (ISO 9001:2008) και εφαρμόζει ενέργειες πράσινης πολιτικής. Η αποτελεσματική διαχείρηση των ιατρικών αποβλήτων αποτελεί βασικό στόχο του εργαστηρίου μας.
  Τα εργαστήρια μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένα με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας συνδεδεμένους με οργανωμένο δίκτυο Η/Υ. Με τη χρήση εξειδικευμένης μηχανογράφησης (LIS) και τη χρήση barcodeη πιθανότητα λάθους εκμηδενίζεται και εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και η ταχύτητα παράδοσης των αποτελεσμάτων. Με την πολιτική ποιότητας μας παρέχουμε καθημερινό αυστηρό ενδοεργαστηριακό έλεγχο για την άριστη λειτουργία του εργαστηρίου καθώς και συνεχή έλεγχο και συντήρηση των οργάνων και των συσκευών και συνεχή αναβάθμιση του εξοπλισμού.
  Επαναληπτικές εξετάσεις δειγμάτων όταν κριθεί απαραίτητο
  Κλινική εκτίμηση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων
  Συνεχή επιστημονική ενημέρωση

  Στα εργαστήρια Βιοπαθολογίας μας στην Αρτα πλέον των εξετάσεων ρουτίνας έχουμε τη δυνατότητα Εγαστηριακής ανάλυσης επιλεγμένων εξετάσεων Αιματολογικών, Βιοχημικών, Ορμονολογικών, Ανοσολογικών, Μικροβιολογικών, Μοριακής Βιολογίας, Κυτταρογενετικής.

 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία Κατ'οίκον

  Παιδική Αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Παπαδημητρίου Ελένη

Διεύθυνση

Καραϊσκάκη 17, Άρτα

Πρόσβαση: Το ιατρείο βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία

Τηλέφωνο

2681026353

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 07:45 -14:30, απογεύματα 18:00 - 20:00, εκτός Δευτέρας και Τετάρτης