• Ιατρείο

  Το ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο Βιοανάλυση Λάρισας με πολυετή πείρα στον χώρο της εργαστηριακής διάγνωσης και πρόληψης, διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων. Ο συνεχής εσωτερικός και εξωτερικός έλεγχος ποιότητας διασφαλίζει την απόλυτη αξιοπιστία των εξετάσεων.

  Ενδεικτικά εκτός από τα προαναφερόμενα τμήματα που λειτουργούν εκτελούνται και εξετάσεις μοριακής ανδρολογίας (Υ chromosome microdeletions, κατάτμηση χρωματίνης σπέρματος), εξετάσεις αλλεργιολογίας Rast-test, Test δυσανεξίας τροφών, Papp-a Test, free β-hCG, τυποποίηση HPV με PCR, μοριακός έλεγχος θρομβοφιλίας, καρυότυποι.

  • Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό
  • Ανοσολογικό-Μικροβιολογικό
  • Καρκινικοί δείκτες-Μοριακή Βιολογία
  • Προγεννητικός έλεγχος-Υπογονιμότητα
  • ΜΕΤΑΒΟΛΟΜΙΚΗ
 • Μedisyn Quality System

  medisyn quality system Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας και Αιματολογίας
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του εργαστηρίου μας, από το 2009 προσφέρουμε στους εξεταζόμενους δωρεάν κάρτες για σύνδεση στο διαδίκτυο με άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματα τους.

  Αιμοληψίες κατ’οίκον σε περιπτώσεις που ο ασθενής δεν μπορεί να μεταβεί στο εργαστήριο.

  Παιδική αιμοληψία

  Γενετική συμβουλευτική

  Μεταβολομική ανάλυση

  Τμήμα μοριακής βιολογίας και γενετικής

   

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ

Επωνυμία

ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Παππαδά Ευαγγελία

Διεύθυνση

Πανός 3, Λάρισα

Τηλέφωνο

2410532696

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 07:30 -14:00, Απογεύματα 18:30 - 20:30 εκτός Πέμπτης

pappada_eyaggelia_logo.jpg