• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Πτυχίο Ιατρικής από την πρώτη Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Νεαπόλεως Ιταλίας (Ια FACOLTA DI MEDICINA E CHlRlJRGlA DELL lJNlVERSlTA DEGLl STlJDl DI NAPOLI )

  Ένα χρόνο στο 251 Γ.Ν.Α (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) κατά τη διάρκεια στρατιωτικής θητείας και δύο χρόνια στο 30 ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ του ΙΚΑ.

  Διευθυντής μικροβιολογικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Καλαβρύτων γιά έξη μήνες από 1/5/1985 έως 25/10/1985 στα πλαίσια υπηρεσίας υπαίθρου.

  Διευθυντής μικροβιολογικού και αιμοδοσίας τού Νοσοκομείου Αιγίου γιά δύο χρόνια από 1/11/85 έως 16/4/1987.

  Διευθυντής μικροβιολογικού εργαστηρίου της Τοπικής Μονάδας Υγείας του ΙΚΑ Αιγίου γιά εικοσιπέντε χρόνια από 23/4/1987 έως 4/10/2011

  Το εργαστήριο άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 1986 εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την εποχή με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Το 1988 αρχίζει η ηλεκτρονική μηχανοργάνωση με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.Το 1989 τοποθετείται ο πρώτος βιοχημικός αναλυτής.Το 1992 εγκαθίσταται αιματολογικός αναλυτής. Το 1993 στον εξοπλισμό προστίθεται ανοσολογικός αναλυτής .

  Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του εξοπλισμού, με στόχο πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ανανεώνεται ο εξοπλισμός σε βιοχημικούς και αιματολογικούς αναλυτές περίπου κάθε έξη χρόνια. Επί σειρά ετών το εργαστήριο συμμετέχει σε εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους σε ανεγνωρισμένα εργαστήρια της Ελλάδος (συνεταιρισμού εργαστηριακών ιατρών medisyn) και του εξωτερικού.

   

 • Μedisyn Quality System

  medisyn quality system Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας και Αιματολογίας
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψίες κατ'οίκον

  Παιδικές αιμοληψίες

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΚΑ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Τράκας Γεώργιος

Διεύθυνση

Ασημάκη Φωτηλά 25-27, Αίγιο

Τηλέφωνο

2691026894

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 08:00 -14:00