• Ιατρείο

  Το υπερσύγχρονο διαγνωστικό εργαστήριο διαθέτει τους πλέον σύγχρονου νέου τύπου αναλυτές της Roche και Coulter οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των εξετάσεων σε υψηλή ταχύτητα και τέλεια αξιοπιστία.
  Το εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο τελευταίος τεχνολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα πληροφοριακά συστήματα και η διασύνδεση μεταξύ τους με σύστημα Lis, Barcode και ο καθημερινός εσωτερικός ποιοτικός έλεγχος εξασφαλίζουν την άριστη διάγνωση.
  Το εργαστήριο σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού και πανεπιστήμια υπόκειται σε συστηματικούς εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους που πιστοποιούν την άριστη λειτουργία του εργαστηρίου και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
  Διαθέτει αυστηρά πρότυπα λειτουργίας και είναι πιστοποιημένο με την TUV AUSTRIA EN ISO 9001:2008.

 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία κατ'οίκον

  Παιδική αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα

Διεύθυνση

Αβέρωφ 10, Κατερίνη

Τηλέφωνο

2351032333

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 07:30-16:00