• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1966. Είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά. Αποφοίτησα από το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έκανα Αγροτικό στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής και την ειδικότητα της Βιοπαθολογίας στο ΨΝΘ και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

  Παράλληλα έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια, ημερίδες και διημερίδες με πόστερ και ανακοινώσεις, ενώ έχω δημοσιεύσει εργασίες μου στα μικροβιολογικά χρονικά.

  Από το 2005 έως σήμερα έχω το δικό μου ιδιωτικό ιατρείο.

 • Μedisyn Quality System

  medisyn quality system Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας και Αιματολογίας
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία κατ’ οίκον

  Παιδική αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΚΑΡΤΑ EY CLUB

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Μανικατζή Δωροθέα

Διεύθυνση

Αντωνίου Κελεση 64, Νέα Καλλικράτεια

Πρόσβαση: Όπισθεν του Κέντρου Υγείας, δίπλα από το σούπερ μαρκετ με διαθέσιμο χώρο πάρκινγκ

Τηλέφωνο

2399021721

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 08:00 -14:00,Απογεύματα 17:30 - 20:00,Σάββατο 08:00-13:00

logo_Manikatzi2.jpg