• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Γεννήθηκα το 1969 και στα νεανικά μου χρόνια έζησα και έλαβα τη βασική εκπαίδευση στην Αθήνα, στο Αίγιο και στην Θεσσαλονίκη.

  ​Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Αιγίου το 1986. Κατόπιν εισιτηρίων εξετάσεων εισήχθηκα στην ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1993.

  ​Το 1994 κατατάχθηκα στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων, προκειμένου να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Μετά τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση τοποθετήθηκα ως ιατρός μονάδος στην 139 Α/Κ ΜΜΠ, με έδρα την Ξάνθη.  Με το πέρας της στρατιωτικής μου θητείας τοποθετήθηκα στο περιφερειακό ιατρείο Γαλαξειδίου κατά το έτος 1995-1996, προκειμένου να εκπληρώσω την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (Αγροτικό Ιατρείο).

  ​Κατόπιν μετέβηκα για χρονικό διάστημα ενός χρόνου περίπου, στην Αυστραλία και εκεί δούλεψα για λίγο στο Dandenong Hospital της Μελβούρνης.

  ​Επέστρεψα στην Ελλάδα το 1997 και κατέθεσα τα δικαιολογητικά για να ειδικευθώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών στην ειδικότητα της Βιοπαθολογίας. Τελείωσα την ειδικότητα το 2002 και πήρα την άδεια άσκησης επαγγέλματος του ιατρού Βιοπαθολόγου το Μάρτιο του 2003.

  ​Από τα τέλη του 2003 διατηρώ ιδιωτικό Βιοπαθολογικό Ιατρείο (Μικροβιολογικό Εργαστήριο) στην πόλη του Αιγίου.

  ​Επιπλέον συμμετείχα και συμμετέχω σε ιατρικά συνέδρια, σε ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα και ευρύτερα.

  ​Ομιλώ και γράφω καλά Αγγλικά, γνωρίζω μετρίως Γαλλικά.

 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία κατ'οίκον

  Παιδική αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Μαρκόπουλος Δημήτριος

Διεύθυνση

Περικλέους 1 & Ασημάκη Φωτήλα, Αίγιο

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 07:00-15:00, Απόγευματα Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 18:00-19:3018:00-20:00

logo_27.jpg