• Ιατρείο

  Το μικροβιολογικό εργαστήριο έχει πολυετή πείρα στο χώρο της εργαστηριακής διάγνωσης και πρόληψης, διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων.

  Συνεργάζεται με εξειδικευμένα κέντρα στην Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική για την εκτέλεση εξειδικευμένων εξετάσεων Μοριακής γενετικής και ειδικών εξετάσεων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

  Ο συνεχής εσωτερικός και εξωτερικός ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζει την πόλυτη αξιοπιστία των εξετάσεων.

 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία κατ'οίκον 

  Παιδική αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Μαθιουδάκης Στυλιανός

Διεύθυνση

Αρχ. Μακαρίου 22, Ηράκλειο

Τηλέφωνο

2813006717

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 08:00-14:30, Απογεύματα 17:00-21:00, Σάββατο κατόπιν ραντεβού