• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Το Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ βρίσκεται στον Αλιμο (Μικροβιλογικό /ΚΡΔ τμήμα) και ακριβώς απέναντι, στον Άγιο Δημήτριο Θεομήτορος 40 , στεγάζονται τα Απεικονιστικά τμήματα.

  Το διαγνωστικό μας κέντρο είναι πλήρως εξοπλισμένο με αναλυτές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως ψηφιακό μαστογράφο τομοσύνθεσης, ψηφιακό ακτινολογικό, ορθοπαντογράφο CBCT/ Dental scan, βιοχημικούς αναλυτές SIEMENS, ορμονολογικούς ROCHE κ.τ.λ.

  To Α-Πρόληψις επεκτείνοντας το αντικείμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών του, έχει εντάξει σε αυτό ειδικό εξοπλισμό (αναλυτές φασματογράφους μάζας), με σκοπό την ανάλυση των δειγμάτων αναπνοής της ουρίας, που αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη επεμβατική μέθοδο για την διάγνωση της λοίμωξης από Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού.
  Το Διαγνωστικό μας κέντρο εξασφάλισε την αποκλειστικότητα  για την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης και διαχείρισης των δειγμάτων αναπνοής, σύμφωνα με τους κανόνες άριστης ποιότητας και ορθής λειτουργίας συμβαδίζοντας με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  Μικροβιολογικό Τμήμα
  Ειδικό τμήμα Παιδικής Αιμοληψίας

  Τμήμα Απεικονίσεων
  3D Ψηφιακή Μαστογραφία Τομοσύνθεση
  Ψηφιακή Μαστογραφία
  Υπέρηχοι
  Triplex
  Ψηφιακό Ακτινολογικό
  Μέτρηση Οστικής Μάζας


  Τμήμα Οδοντιατρικής Ακτινολογίας
  Ψηφιακή Πανοραμική
  Ψηφιακή Κεφαλομετρική
  3D Ψηφιακή Απεικόνιση Δοντιών CBCT (Dental Scan)

  Καρδιολογικό Τμήμα
  ΗΚΓ
  TRIPLEX
  Test κοπώσεως
  Holter


   

 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Ειδική τμήμα παιδικής αιμοληψίας

  Αιμοληψία κατ'οίκον

  Ειδικός χώρος για δειγματοληψία SARS COV 2

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • HEALTH NET
  • ΓΕΑ
  • ΓΕΝ
  • ΓΕΣ
  • ΕΟΠΥΥ

Επωνυμία

Α - ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Διεύθυνση

Θεομήτορος 31, Άλιμος

Πρόσβαση: Μετρό κόκκινη γραμμή

Τηλέφωνο

2109850000

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 06:00 -21:00, Σάββατο 19:00 - 21:00

logo_41.jpg