• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Η Ιατρός Τζιτζίκου-Γιαννοπούλου Αμαλία γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι παντρεμένη με Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας.
   
  Τελείωσε το Β' Τοσίτσειο-Αρσάκειο Λύκειο Θηλέων Εκάλης και στη συνέχεια την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 1993.
   
  Πήρε την ειδικότητα της  Μικροβιολογίας-Βιοπαθολογίας στο  Π.Γ. N.  Ν.Ιωνίας <<Η Αγία Όλγα>> το έτος 2000.
   
  Στη συνέχεια εργάστηκε ως επιστημονικά υπεύθυνη στην κλινική Αθήναιον Β, ομίλου EUROMEDICA και στο συνεταιρισμό εργαστηριακών ιατρών MEDISYN έως το έτος 2007.
   
  Από το 2005 διατηρεί Διαγνωστικό Ιατρείο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 62, στον πρώτο όροφο, στον Πειραιά. Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και πραγματοποιεί όλο το φάσμα των εξετάσεων.
   
  Είναι επίσης επιστημονικά υπεύθυνη του Μικροβιολογικού τμήματος στη Γενική Κλινική Πειραιώς <<Ιπποκράτης>>, που βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου 65.
   
  Είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου MEDISYN και μέλος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοπαθολόγων Ιατρών. Παρακολουθεί όλα τα ιατρικά συνέδρια και τις εξελίξεις στο χώρο της Μικροβιλογίας-Βιοπαθολογίας μέχρι σήμερα.
 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Aιμοληψία κατ’ οίκον.

  Παιδική αιμοληψία.

  Δειγματοληψία COVID-19.

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • MED4YOU
  • ΕΟΠΥΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Τζιτζίκου-Γιαννοπούλου Αμαλία

Διεύθυνση

Ηρώων Πολυτεχνείου 62 (1oς όροφος), Πειραιάς

Πρόσβαση: Eύκολη πρόσβαση από το κέντρο μέσω λεοφωρείων και τρόλλεϋ (στάση Τερψιθέα) και ηλεκτρικού τραίνου (στάση Πειραιάς)

Τηλέφωνο

2104518590, 2104530122

Ωράριο λειτουργίας:

Μόνον κατόπιν ραντεβού για τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00-13:00, Απογεύματα 17:30-20:00 (εκτός Τετάρτης και Παρασκευής)