• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Η Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος Ιορδάνη Λαλάκη, δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με σεβασμό και αξιοπιστία.

  Η επιστημονική εμπειρία αλλά και η επιστημονική κατάρτιση,της Ιατρού,εγγυώνται διάγνωση με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον κάθε άνθρωπο.

  Ο εξοπλισμός με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή διεθνών προτοκόλλων για την πραγματοποίηση των εξετάσεων, τον αποκλειστικό καθημερινό έλεγχο της ιατρού,το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την εργαστηριακή εμπειρία επιτρέπει τη διενέργεια εξετάσεων με έγκυρα αποτελέσματα.

 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία κατ’ οίκον

  Παιδική αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΕΟΠΥΥ
  • ΤΑΜΠΥ-ΥΕΘΑ-ΓΕΣ
  • ΤΥΠΕΤ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Λαλάκη Ιορδάνα

Διεύθυνση

Αγ. Γεωργίου 5, Κομοτηνή

Τηλέφωνο

2531025858

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 6:45 -14:30, Απογεύματα 18:00-20:00 εκτός Τετάρτης, Σάββατο 08:30 - 12:00