• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Η Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος Λαμπροπούλου - Αντωνιάδου Μαρία είναι πτυχιούχος της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος τίτλου ειδικότητας Βιοπαθολογίας από το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης.

  Κατέχει πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην Εργαστηριακή και Κλινική Ιατρική Γενετική, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάσθηκε ως αναπληρώτρια διευθύντρια μικροβιολογικού τμήματος στο Γ.Ν. Κομοτηνής για δύο χρόνια. Διατηρεί διαγνωστικό εργαστήριο στην πόλη της Κομοτηνής, από το 1993.
   
  Το ιατρείο της είναι διαπιστευμένο με ISO 9001: 2008 και είναι μέλος του συνεταιρισμού εργαστηριακών ιατρών  MEDISYN. Γνώμονας της λειτουργίας του ιατρείου είναι η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και η προσωπική σχέση με τον ασθενή.
   
  Στο εργαστήριο εκτελούνται εξετάσεις check – up ενηλίκων και παιδιών, προγεννητικού ελέγχου, ελέγχου θρομβοφιλίας, ελέγχου δυσανεξίας σε τρόφιμα, καρκινικών δεικτών και δεικτών αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις διάγνωσης και παρακολούθησης κοιλιοκάκης, διαφοροδιάγνωσης παθήσεων του εντέρου, καρυότυπος και εξετάσεις μοριακής ιατρικής.

  Για την εξυπηρέτηση των ασθενών λειτουργεί αιμοληπτήριο στην Ξυλαγανή, Τρίτη και Πέμπτη στις 7:30 - 9:30 π.μ.
   
 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  αιμοληψία κατ΄οίκον,

  αιμοληψία σε νεογνά και παιδιά,

  αιμοληπτήριο στη Ξυλαγάνη κάθε Τρίτη και Πέμπτη 07:30-09:30

   

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • MEDISYSTEM
  • ΕΟΠΥΥ
  • ΙΝΤERAMERICAN
  • ΜΕΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ
  • ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Λαμπροπούλου Μαρία

Διεύθυνση

Ηροδότου 28, Κομοτηνή

Τηλέφωνο

2531037177

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00-14:30 , Απογεύματα Τρίτη και Πέμπτη 17:30-20:00, Σάββατο 9:00-11:30, Aιμοληπτήριο στη Ξυλαγάνη κάθε Τρίτη και Πέμπτη 07:30-09:30

logo-lampropoulou.jpg