• Σύντομο Βιογραφικό Ιατρού

  Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή Πατρών. Υπηρέτησα στο αγροτικό ιατρείο Αγναντερού Καρδίτσης. Ειδικεύτηκα στην Ιατρική Βιοπαθολογία στα νοσοκομεία Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Παράλληλα εκπόνησα την διδακτορική μου διατριβή στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Μοριακή Επιδημιολογία πνευμονιοκοκκικών λοιμώξεων», την οποία και ολοκλήρωσα με Άριστα.

  Μετεκπαιδεύτηκα στο Λονδίνο, στο Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Colindale CPHL), με υποτροφία της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Μικροβιολογικών Εταιρειών (FEMS).

  Από το Δεκέμβριο του 1998 διευθύνω το ιδιωτικό μου Βιοπαθολογικό Εργαστήριο στα Τρίκαλα, όπου εκτελούνται μικροβιολογικές, βιοχημικές, αιματολογικές και ανοσολογικές εξετάσεις. Το ιατρείο μου είναι μέλος του Δικτύου ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας Iatrica

  Είμαι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής.

  Είμαι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών ‘Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό’. Κατέχω το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, στα Ανώτερα Θεωρητικά Μουσικής και σπουδάζω Αντίστιξη. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

 • Μedisyn Quality System Plus

  medisyn quality system plus
  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  - Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  - Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  - Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 • Ειδικές Υπηρεσίες

  Αιμοληψία κοτ'οίκον

  Παιδικη αιμοληψία

 • Συμβάσεις με ταμεία

  • ΓΕΣ
  • ΕΟΠΥΥ

Ονοματεπώνυμο Ιατρού

Φωτοπούλου Νίκη

Διεύθυνση

Βύρωνος 5, Τρίκαλα

Τηλέφωνο

2431026810

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-13:30, Απογεύματα 18:00-20:00 εκτός Τετάρτης,Σάββατα 08:00-12:00