open menu

Τσιαπκώλη - Αναγνώστου Δήμητρα

Σύντομο βιογραφικό

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 και ανήκει σε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Ιατρείων Πιστοποιημένης Ποιότητας. Ανήκω σε μία ισχυρή ομάδα που λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Τα διαγνωστικά ιατρεία μας ακολουθούν αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων.

Για εμάς οι εξεταζόμενοι είναι γείτονες και όχι αριθμοί! Έτσι, πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μία σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη, αποδεικνύοντας πως ο προσωπικός σου γιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας! Για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!


Medisyn Quality System Plus

Medisyn quality system plus

Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

 • Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
 • Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

Ειδικές υπηρεσίες

1.Αιμοληψίες  κατ’ οίκον
2.Δυνατότητα  αποστολής  αποτελεσμάτων  με  e-mail  ή  fax  σ’ εσάς  ή στον  γιατρό  σας .
3.Πλέον μπορείτε να έχετε άμεση, εύκολη και δωρεάν πρόσβαση τόσο στις τρέχουσες όσο και στις παλαιότερες εξετάσεις σας! Μέσα από την ιστοσελίδα μας www.microdiagnosi.gr
4.Προνομιακές  τιμές  σε  εξετάσεις  που  γίνονται  εκτός  ΕΟΠΠΥ
5.Ομαδικά οικονομικά  πακέτα  εξετάσεων  και  οργανωμένες  μαζικές  αιμοληψίες  στην  έδρα  τους  σε συλλόγους  εταιρίες  κ.λ.π. σε προνομιακές  τιμές.
6.Αιμοληψία  χωρίς   άγχος   σας  εγγυάται  το  ιδιαίτερα  έμπειρο  σε  δύσκολες  φλεβοκεντήσεις  και  πάντα  χαμογελαστό  προσωπικό μας .
7.Δωρεάν  επεξήγηση  των  αποτελεσμάτων  από  την  γιατρό    και  καθοδήγηση  στους  κατάλληλους  ιατρούς  άλλων  ειδικοτήτων  όταν  υπάρχει  ανάγκη.


Συμβάσεις με ταμεία

 • ΕΔΟΕΑΠ
 • ΕΟΠΥΥ
 • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
 • ΤΑΜΠΥ-ΥΕΘΑ-ΓΕΣ

Διεύθυνση

Β. Γεωργίου 33, Θεσσαλονίκη

8 εικόνες

Διεύθυνση: Β. Γεωργίου 33, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310839639

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-15:30 και απογεύματα 16:00-21:00, Σάββατο 08:30-12:30

Ιστοσελίδα:Δείτε το site

Email: Στείλτε email

Ζητήστε Ραντεβού

  Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά
  Εγγύηση δικτύουMEDISYN
  doctor2

  MEDISYN - Το μεγαλύτερο δίκτυο ιατρικής διάγνωσης

  Ο ΜEDISYN αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων στην Ελλάδα. Με κορυφαίες πιστοποιήσεις και τα πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα τελευταίας και υψηλής τεχνολογίας ο MEDISYN, για πάνω από 25 χρόνια, πρωταγωνιστεί στον χωρο της υγείας και εξελίσσει την εργαστηριακή διάγνωση.

  ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ MEDISYN MEDISYN
  Copyright ©2024 vriskodiagnostiko.gr
  Design and Development by Oyster Hellas