open menu

Μπαλαμπάνη Ελένη

Σύντομο βιογραφικό

Η Dr. Ελένη Μπαλαμπάνη, με καταγωγή απο Ηλιόκαστρο Ερμιονίδος,  γεννήθηκε στον Πειραιά και αποφοίτησε απο το 1ο Αρσάκειο-Τοσίτσειο Εκάλης το 1994. Φοίτησε  στη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών  με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ, όπου της δόθηκε η ευκαιρία μεταξύ άλλων να εξειδικευθεί σε αιμοληψίες βρεφών και παιδιών στο «ΠΑΙΔΩΝ».

Το 2000, μετά απο κατακτήριες εξετάσεις, εισήχθη απο τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Πατρών, απο όπου αποφοίτησε με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην ιατρικη βιοπαθολογία-μικροβιολογία στο γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας-Πειραια.

Κατά  την διάρκεια της εξειδίκευσης της υπηρέτησε στα  τμήματα  Αιματολογίας-Αιμοδοσίας, Βιοχημείας, Ανοσολογίας και Κλινικής Μικροβιολογίας-Παθολογίας με ενεργές εφημερίες και αντιμετώπιση μεγάλου όγκου και ιδιαίτερων περιστατικών.

Στο διάστημα αυτό συμμετείχε ενεργά τόσο στην εκπόνηση ερευνητικών εργασιών όσο και σε πολυάριθμα συνέδρια. Επίσης συμμετείχε ενεργά στα ειδικά ιατρεία του Νοσοκομείου, όπως το Ηπατολογικό και ιατρείο Μεταβολισμού και Σακχαρώδους Διαβήτου. Παράλληλα, παρακολοθούσε ανελλειπώς τα εκπαιδευτικά προγράμματα της μικροβιολογικής εταιρείας και συμμετείχε ενεργά στην διαμόρφωση και αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών των ειδικευομένων Μικροβιολόγων.

Μετέβη σε διακεκριμένο κέντρο του εξωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο (NHS Lanarkshire) όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Βιοχημεία ,όπου αντιμετώπισε μεγάλο όγκο περιστατικών με διαταραχές ορμονών, λιπιδίων καθώς και στο  τμήμα Ηλεκτροφορήσεων του ίδιου νοσοκομείου.

Από το 2015 διατηρεί ιδιωτικό Μικροβιολογικό -Διαγνωστικό Εργαστήριο στο πολυχώρο Υγείας Medipolis με έδρα την Καλλίπολη του Πειραιά, συνεχίζοντας την 30 ετη παράδοση της Αικατερίνης Ιωαννίδου-Μπαλαμπάνη Ιατρού Μικροβιολόγου και μητέρας της , που με επιστημονική αρτιότητα και ήθος υπηρέτησε την ιατρική και συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις και την πολυετή και πολύτιμη εμπειρία στους νεότερους συνεργάτες και συναδέρφους.

Το Ιατρείο είναι μέλος του δικτύου  Iatrica και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 πιστοποιημένο από τον φορέα πιστοποίησης EQA HELLAS A.E. με αριθμό πιστοποιητικού 3644.36

Αποφοίτηση από το 1ο Αρσάκειο-Τοσίτσειο Εκάλης το 1994.

– Πτυχίο της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

– Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

– Ειδίκευση στην ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».

– Μετεκπαίδευση στην Κλινική Βιοχημεία σε διακεκριμένο κέντρο του εξωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο (NHS Lanarkshire).

– Από το 2015 απασχόληση σε πρότυπο ιδιωτικό Μικροβιολογικό-Διαγνωστικό Εργαστήριο στον πολυχώρο Υγείας MEDIPOLIS με έδρα την Καλλίπολη του Πειραιά.

 

Σύγχρονες ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις που εκτελούνται στο χώρο μας:

Εξετάσεις Μοριακής Βιολογίας

Εξετάσεις Θρομβοφιλίας

Εξετάσεις Κυστικής Ίνωσης

Εξετάσεις Ιογενών Ηπατίτιδων

Καλλιέργεια Ουρηθρικού Εκκρίματος

Καλλιέργεια Κολπικού Υγρού

Προγεννητικός Έλεγχος

Επίπεδα Φαρμάκων

Νεοπλασματικοί Δείκτες

Έλεγχος Γονιμότητας

Αφροδίσια Νοσήματα

Γονιδιακός Έλεγχος

Εξατομικευμένα Check-up

Έλεγχος Φυματίωσης

Έλεγχος για Κοιλιοκάκη

Έλεγχος για Αρθρίτιδες

 


Medisyn Quality System Plus

Medisyn quality system plus

Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

 • Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
 • Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

Ειδικές υπηρεσίες

– Το ιδιωτικό ιατρείο μου είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας.

– Στο ιατρείο πραγματοποιούνται όλες οι μικροβιολογικές, αιματολογικές και ορμονολογικές εξετάσεις, ενώ ειδικά για τους χρόνια πάσχοντες ή υπερήλικες ασθενείς παρέχεται και η δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψίας στην περιοχή της Καλλίπολης (κατόπιν συνεννόησης για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της αιμοληψίας).

-Δυνατότητα για αποστολή των αποτελεσμάτων με email.

 


Συμβάσεις με ταμεία

 • AXA
 • EUROLIFE
 • INTERNATIONALE LIFE
 • ΕΟΠΥΥ
 • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
 • ΜΕΤLIFE ALICO
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διεύθυνση

Κριτσέλη 19, Πειραιάς

9 εικόνες

Διεύθυνση: Κριτσέλη 19, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2104523778

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή  07:30 – 20:00,   Τρίτη 07:30 – 15:30 και  18:00-20:00 το απόγευμα. Σάββατο Κλειστά

Ιστοσελίδα:Δείτε το site

Email: Στείλτε email

Ζητήστε Ραντεβού

  Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά
  Εγγύηση δικτύουMEDISYN
  doctor2

  MEDISYN - Το μεγαλύτερο δίκτυο ιατρικής διάγνωσης

  Ο ΜEDISYN αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων στην Ελλάδα. Με κορυφαίες πιστοποιήσεις και τα πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα τελευταίας και υψηλής τεχνολογίας ο MEDISYN, για πάνω από 25 χρόνια, πρωταγωνιστεί στον χωρο της υγείας και εξελίσσει την εργαστηριακή διάγνωση.

  ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ MEDISYN MEDISYN
  Copyright ©2024 vriskodiagnostiko.gr
  Design and Development by Oyster Hellas