open menu

ΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ “ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ”

Νίτσας Βασίλειος

Σύντομο βιογραφικό

Το Μικροβιολογικό Κέντρο ΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (“ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ”) είναι ένας ολοκληρωμένος και σύγχρονος χώρος υγείας, με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Μέλος του Δικτύου Iatrica (ιατρεία πιστοποιημένης φροντίδας) και εξοπλισμένο με σύγχρονους και υψηλής ποιότητας αναλυτές, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από το 2008. Ιδιοκτήτης και επιστημονικός υπεύθυνος του μικροβιολογικού κέντρου είναι ο βιοπαθολόγος Βασίλειος Νίτσας, ο οποίος παράλληλα είναι διευθυντής και του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Γενικής κλινικής “Άγιος Λουκάς”.

Υπό την εποπτεία του έμπειρου ιατρού – βιοπαθολόγου Βασιλείου Νίτσα και με τη συνδρομή του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, το μικροβιολογικό μας κέντρο διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Την αξιοπιστία μας διασφαλίζει και η συνεχής αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, η συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου, καθώς και η πιστοποίηση κατά ISO 9001.

Στο μικροβιολογικό κέντρο ΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (“ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ”), στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, εργαζόμαστε με άψογο επαγγελματισμό και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, ανταποκρινόμενοι, πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για τις εργαστηριακές σας εξετάσεις, στο πλαίσιο ενός προβλήματος υγείας ή και για ένα πλήρες check up υγείας, που είναι πολύ σημαντικό για την έγκαιρη διάγνωση τυχόν ασθενειών. Στο διαγνωστικό μας κέντρο διενεργούνται εξετάσεις αιματολογικές, ορμονολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, νεοπλασματικών δεικτών προγεννητικού ελέγχου και γονιμότητας, ενώ επίσης εκτελούνται εξετάσεις Μοριακής Βιολογίας (PCR), και εξετάσεις Αλλεργιολογικές (RAST). Επιπροσθέτως, στα “ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ” διαθέτουμε εξειδικευμένο εργαστήριο ουρολιθίασης, με αναλυτή ουρολίθων (το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με την τεχνολογία FT-IR Laser. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την πλήρη και απόλυτα αξιόπιστη ανάλυση των λίθων του ουροποιητικού συστήματος.

Εκτός από ιδιοκτήτης του εν λόγω μικροβιολογικού κέντρου, στην Καλαμαριά, ο Βασίλειος Νίτσας είναι Διευθυντής του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Γ. Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», με την οποία διατηρεί συνεργασία από το 2002 έως και σήμερα.

ΣΠΟΥΔΕΣ

– Πτυχίο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ»
– Ειδίκευση στη Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία στο 424 ΓΣΝΕ και στο ΓΠΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Θεσσαλονίκης
– Απόκτηση ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας
– Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

– Μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας
– Μέλος της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος
– Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας
– Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ.

 


Medisyn Quality System Plus

Medisyn quality system plus

Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

 • Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
 • Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

Ειδικές υπηρεσίες

Αιμοληψία κατ’ οίκον κατόπιν ραντεβού
Παιδική αιμοληψία
Καλλιέργειες νερού
Ανάλυση ουρόλιθων (FT-IR)


Συμβάσεις με ταμεία

 • ΓΕΑ
 • ΓΕΣ
 • ΕΔΟΕΑΠ
 • ΕΟΠΥΥ
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διεύθυνση

Βρυούλων 58, Καλαμαριά

6 εικόνες

Διεύθυνση: Βρυούλων 58, Καλαμαριά

Τηλέφωνο: 2310450290

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά 07:45 -14:00,Απογεύματα 17:30 – 20:30

Ιστοσελίδα:Δείτε το site

Email: Στείλτε email

Ζητήστε Ραντεβού

  Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά
  Εγγύηση δικτύουMEDISYN
  doctor2

  MEDISYN - Το μεγαλύτερο δίκτυο ιατρικής διάγνωσης

  Ο ΜEDISYN αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων στην Ελλάδα. Με κορυφαίες πιστοποιήσεις και τα πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα τελευταίας και υψηλής τεχνολογίας ο MEDISYN, για πάνω από 25 χρόνια, πρωταγωνιστεί στον χωρο της υγείας και εξελίσσει την εργαστηριακή διάγνωση.

  ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ MEDISYN MEDISYN
  Copyright ©2024 vriskodiagnostiko.gr
  Design and Development by Oyster Hellas