open menu

Σαλβαράς Ιωάννης / Ακτινοδιαγνωστική

Σύντομο βιογραφικό

Ο γιατρός Ιωάννης Σαλβαράς είναι τέως Επιμελητής Αιματολογίας στο Μanchester της Αγγλίας καθώς και τέως Δ/ντης Αιματοδοσίας στο Νοσοκομείο Ασκληπιείου Βούλας.

Στο Διαγνωστικό μας Κέντρο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

– Βιοπαθολογικό

– Υπερήχων-Triplex

– Mέτρησης Οστικής Πυκνότητας

– Αξονικού Τομογράφου

– Ψηφιακής Μαστογραφίας

Το εργαστήριο μας για 30 περίπου χρόνια λειτουργεί με κύριο γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες και ασθενείς μας, την συνέπεια και την συνεχή προσπάθεια για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια πρόσφατα ανανεώσαμε τον εξοπλισμό μας με τελευταίου τύπου αυτόματους αναλυτές με δυνατότητα εκτέλεσης των πιο σύγχρονων εξετάσεων :
•με απόλυτη αξιοπιστία
•στον συντομότερο δυνατό χρόνο και
•με ελάχιστη ποσότητα δείγματος

Είμαστε επίσης από τα πρώτα ιδιωτικά εργαστήρια που εφαρμόσαμε τον γραμμωτό κώδικα (barcode) στην σήμανση των δειγμάτων και με την σύνδεση όλων των αυτόματων αναλυτών στο σύστημα πληροφορικής του εργαστηρίου επιτύχαμε τη γρήγορη και χωρίς λάθη απόδοση των αποτελεσμάτων. Παράλληλα με τον καθημερινό εσωτερικό τριών επιπέδων έλεγχο η εγκυρότητα των διαγνωστικών αναλύσεων διασφαλίζεται μέσω της συμμετοχής μας σε μια σειρά προγραμμάτων εξωτερικού ελέγχου ποιότητας ανεξάρτητων οργανισμών.

Η τελική έγκριση και παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται μόνον από ιατρούς οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας από άλλα διαγνωστικά κέντρα, όπου ο ασθενής είναι ένας απρόσωπος κωδικός.

Δηλαδή είμαστε κοντά σας με επιστημονική υπεροχή, υπερσύγχρονο εξοπλισμό αλλά κυρίως με αγάπη φροντίδα και συμβουλευτική προσέγγιση από τον ίδιο τον γιατρό, ακόμη και μετά τα ιατρικά αποτελέσματα σαν να πρόκειται για τις εξετάσεις του «δικού μας ανθρώπου»

Συνέπεια όλων αυτών είναι η απόκτηση του πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001:2008, που πολύ λίγα εργαστήρια ιδιωτικά ή δημόσια έχουν. Το ISO είναι πιστοποιητικό που δίνεται από διεθνείς οργανισμούς κατόπιν λεπτομερούς ελέγχου από εξειδικευμένους επιστήμονες όλων των εργασιών του εργαστηρίου (από τη γραμματεία, τις αιμοληψίες, τη διενέργεια των αναλύσεων μέχρι την παράδοση των αποτελεσμάτων).

Επίσης η παιδική αιμοληψία γίνεται από γιατρούς με πολυετή πείρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μόνο για παιδιά.

Ο γιατρός Ιωάννης Σαλβαράς είναι τέως Επιμελητής Αιματολογίας στο Μanchester της Αγγλίας καθώς και τέως Δ/ντης Αιματοδοσίας στο Νοσοκομείο Ασκληπιείου Βούλας.


Medisyn Quality System Plus

Medisyn quality system plus

Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

 • Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
 • Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
 • Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

Ειδικές υπηρεσίες

•Εξειδίκευση σε αιμοληψία βρεφών, παιδιών
•Αιμοληψία στο σπίτι


Συμβάσεις με ταμεία

 • ΕΟΠΥΥ
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διεύθυνση

Στρ.Αλεξ.Παπάγου 78, Άγιος Δημήτριος

11 εικόνες

Διεύθυνση: Στρ.Αλεξ.Παπάγου 78, Άγιος Δημήτριος

Τηλέφωνο: 2109750750, 2109750016

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00-15:00 και 17:00-20:00 (εκτός Παρασκευής) και Σάββατο 08:00-11:00 (08:00-10:00 αιμοληψίες)

Ιστοσελίδα:Δείτε το site

Email: Στείλτε email

Ζητήστε Ραντεβού

  Όλα τα πεδία της φόρμας είναι υποχρεωτικά
  Εγγύηση δικτύουMEDISYN
  doctor2

  MEDISYN - Το μεγαλύτερο δίκτυο ιατρικής διάγνωσης

  Ο ΜEDISYN αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων στην Ελλάδα. Με κορυφαίες πιστοποιήσεις και τα πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα τελευταίας και υψηλής τεχνολογίας ο MEDISYN, για πάνω από 25 χρόνια, πρωταγωνιστεί στον χωρο της υγείας και εξελίσσει την εργαστηριακή διάγνωση.

  ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ MEDISYN MEDISYN
  Copyright ©2024 vriskodiagnostiko.gr
  Design and Development by Oyster Hellas